​Selskabslokaler med plads til op mod 90 gæster

Hos Restaurant Bryggen i Thisted nær Snedsted udlejer vi vores selskabslokaler til festlige lejligheder og arrangementer. Skal du holde fødselsdag, bryllup eller måske konfirmation, har vi de helt perfekte rammer. Vi råder over forskellige lokaler, hvor der i det ene er plads til 35, mens der i det store er plads til op mod 90 gæster. 

Når du lejer selskabslokaler hos os, har du mulighed for at få serveret mad med blandt andet en lækker salatbar. Vores festlokaler er ideelle til bryllupsfest, og der kan rykkes rundt på både borde og stole, så du får det helt præcist, som du gerne vil have det.

Hold din fest i vores flotte selskabslokaler

Skal du holde rund fødselsdag eller måske et jubilæum, skal der typisk mange gæster med. Vores selskabslokaler er flotte og indbydende og har en meget hyggelig stemning over sig.

Du sørger for festen, så sørger vi for rammerne og det formelle, hvad angår servering og mad.

​Lad os at stå for hele din fest, så du ikke selv skal røre en finger. Så kan du i stedet koncentrere dig om at være nærværende over for dine gæster og være en god vært. Prisen af lejen afhænger meget af, hvilket lokale du vælger samt antallet af personer.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du et tilbud på leje af selskabslokaler til din fest, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os helt uforpligtende på telefon 97 92 30 70 eller på 30 70 11 12.

​​

​Firmainformation

Restaurant Bryggen

CVR: 29327963

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 92 30 90​

Mobil: 30 70 11 12

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook