Restaurant

Kødet vi bruger

Vi bruger udelukkende dansk oksekød på restaurant Bryggen. Kødet er fra dansk ungkvæg (12 - 24 måneder). Kødet leveres fra lokalt slagteri, der sikrer at kødet er mørt, velhængt og velsmagende.

For at få den bedste kødsmag frem skal kød grilles over åben ild. Derfor har vi brugt meget tid på, at finde den helt rigtige grill. Det har været vanskeligt at finde den optimale grill, der lever op til vores kvalitetskrav. Efter mange undersøgelser, har vi valgt en grill fra bøffens hjemland USA. Grillen er fra Chicago (90 x 90 cm.), og opvarmes med gas.

Glæd dig til at smage en mør og velsmagende bøf med rigtig grillsmag på restaurant Bryggen.

Salatbar

Vi har som ambition, at lave Danmarks mest spændende salatbar. Vi satser ikke på, at have flest mulige forskellige ting, til gengæld satser vi på, at de ting, der er i vores salatbar, er velsmagende, friske og indbydende.

Du vil altid finde min. 4 forskellige færdige blandede salater, som vores dygtige køkkenchef løbende udvikler. Derudover er der salater, grøntsager og hjemmelavede dressinger, så du kan lave din egen spændende salat.

Derudover vil der altid være hjemmebagt brød, hvori der indgår spændende ingredienser fra vores eget bryggeri.

Selskaber

Har du lyst til at holde et mindre selskab på Restaurant Bryggen eller du vil gerne have mad fra Restaurant Bryggen hos dig selv, kan du kontakte Jan Kristensen på Tlf. 30 70 11 12 eller info@bryggen.eu

​Firmainformation

Restaurant Bryggen

CVR: 29327963

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 92 30 90​

Mobil: 30 70 11 12

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook